Tjänster

My Active Mind erbjuder sorgbearbetning både individuellt och i grupp, mindfulness samt skriftlig coaching.

Vad jag erbjuder

Skriftlig coaching

Är du en av de som föredrar att skriva istället för att prata? Som har svårt att få fram vad du egentligen vill säga när det väl gäller. Då är Skriftlig Coaching något för dig.

Skriftlig coaching blir i en takt som passar dig och där du kan välja dina tillfällen när du läser, funderar och skriver. Du behöver inte passa någon tid, inte åka iväg och du kan sitta på ditt favoritställe där du känner dig trygg.

 

Sorgbearbetning

Jag möter dig när du vill släppa taget och gå vidare. När du har svårt att vara glad eller nöjd med livet. När du ofta tänker på vad du varit med om och låter det hindra dig från att leva som du vill. När du vill leva med minnet utan att känna smärta. Det kanske inte blev som du tänkt dig i livet. Det kan gälla en separation, att du förlorat en närstående, sjukdom, en flytt, ett jobb eller vad som helst.  

Mindfulness

Mindfulness brukar på svenska översättas till medveten närvaro.  Att leva mer närvarande i varje stund. Det hjälper dig att göra medvetna val i vardagen.Mindfulness kan hjälpa dig att förstå hur du agerar och varför. Du observerar dig själv, dina tankar, känslor, hur det känns i kroppen och hur du beter dig. Då kan du lära dig vilka mönster och teman som finns i ditt liv.

Sorgbearbetning i grupp

Programmet för Sorgbearbetning™ är en kurs i hur man bearbetar och förlöser sin sorg efter dödsfall, separationer och andra förluster. Kurserna är utformade för att ge dig kunskap om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Det finns ett antal olika förluster som kan utlösa den starka blandning av mänskliga känslor som vi kallar sorg. En väns eller anhörigs död, skilsmässor, ovänskap och konflikter, ekonomiska förändringar och sjukdomstillstånd är några exempel på förluster. Oavsett om förlusten inträffade nyligen eller för länge sedan kan den fortfarande begränsa ditt liv.